Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kerecsenynek korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Ünnepélyes megnyitás
2007. március 8. csütörtök 17 óra

Kedves Kerecsenyiek!Szeretettel hívjuk Önöket 2007. március 8-án, csütörtökön már 15.30-tól a polgármesteri hivatalba, ahol ismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Kerecseny Önkormányzata megbízásával, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁSA
csütörtökön 15.30-18 óra
március 15-én zárva

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a kerecsenyiek várható igényeit is kielégíteni képes közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Kerecseny nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlapcsaládhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.kerecseny.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község.

További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden csütörtökön. A kerecsenyi lakosoknak ingyenes a beiratkozás, mellyel a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk!
Tisztelettel

Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki
<< Előző (2. oldal)
/3